Selecteer een pagina

Click en Collect

Vanwege de kwetsbaarheid van onze producten hebben we besloten om uw producten niet te verzenden maar te werken met een click & collect-service in één van onze magazijnen in Krimpen aan den IJssel of Ouddorp . Wij hanteren een levertijd van 1 werkdag van bestelling tot afhaling.

Verzending

Items en meubels worden verzonden naar uw afleveradres indien u kiest voor verzending. De bezorgkosten voor de objecten en accessoires worden berekend voordat u afrekent.

Bezorgkosten voor meubels zijn niet inbegrepen in onze prijzen en worden berekend nadat uw bestelling is geplaatst, afhankelijk van locatie en vracht.
.
Omdat we begrijpen dat u meubelen liever in de conceptstore aanschaft,  nodigen we u uit om onze conceptstore te bezoeken om de producten in het echt te zien.

Levertijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het product.

U ontvangt na uw bestelling een e-mail met de exacte verzendinformatie en het trackingnummer.

Bezorgen kan tot aan uw voordeur op de begane grond.

Houd er rekening mee dat de koerier één poging zal doen om uw bestelling te bezorgen, zorg ervoor dat u thuis bent op de dag van levering. Als u niet thuis bent als de koerier komt, brengt hij uw artikel terug naar het magazijn. Een tweede bezorgpoging is voor eigen rekening.

Houd er rekening mee dat we een afleveradres niet kunnen wijzigen nadat de bestelling is verzonden. Als de koerier uw pakket niet heeft kunnen bezorgen, zijn nieuwe pogingen voor uw eigen rekening.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten, belastingen of bemiddelingskosten die kunnen ontstaan ​​wanneer het pakket in uw land wordt geïmporteerd. Eventuele extra verzendkosten, douanekosten en belastingen die worden gemaakt voor geweigerde of geretourneerde pakketten zijn voor rekening van de klant.

Tegen meerprijs kunnen we internationale levering regelen. Voor meer informatie over verzending in binnen- en buitenland kunt u ons een bericht sturen via orders@whenwemeet.nl.

Retourneren

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Als je je bestelling aan ons wilt retourneren, stuur ons dan een e-mail op orders@whenwemeet.nl en voeg je order- en betalingsbevestigingen toe.

Je hebt de keuze om het artikel/de artikelen zelf in onze winkel af te leveren of een koerier het artikel voor je te laten bezorgen.
Om het artikel zelf af te leveren, maak je een afspraak met ons (mail:
orders@whenwemeet.nl ) om een ​​datum en plaats voor je retour af te spreken .

Als je ervoor hebt gekozen om een ​​koerier het artikel voor je te laten retourneren, houd er dan rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Zorg ervoor dat het artikel dat u retourneert met zorg wordt behandeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat tijdens de retourzending of voor het verlies van uw artikel tijdens de verzending. We raden u aan een postdienst te gebruiken die de waarde van uw geretourneerde producten verzekert of u een bewijs van verzending geeft. Beschadigde artikelen worden niet geaccepteerd. Het artikel dient onbeschadigd en met de labels eraan te worden geretourneerd. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, worden alle goederen gecontroleerd. Zodra het artikel is geaccepteerd, wordt het artikel binnen 10 werkdagen terugbetaald.

Bestellingen kunnen geretourneerd worden naar:

When we Meet

Noorderstraat 34 

2922 AC Krimpen aan den IJssel